21-02-11

Hij komt....komt niet...

Hij komt...komt niet....toch wel....toch niet........wel...

Allé, NIET dan...

't Was hier weer effekens spannend dit weekend. De "legaal verkozen president" Ravalomanana, had tickets geboekt om via Zuid-Afrika deze zaterdag terug te keren naar Madagascar. Hij wou zich kandidaat stellen voor de komende presidentsverkiezingen. Aja, want als den TGV (huidige NIET "legaal verkozen president") zich kandidaat mag stellen, dan mag hij dat toch ook ??

Hij had foto's verspreid waarop hij zich vliegtuigtickets toonde en er werd een enorme massa verwacht om hem te verwelkomen.

Grote paniek dus hier bij de H.A.T., alle militairen gemobiliseerd, luchthaven afgesloten, 6 vrachtwagens schietgrage "dienaars van het volk" blokkeerden de luchthaven. Couvre-feu werd ingevoerd voor het hele weekend, (Dat wil zeggen dat ge u niet meer op straat moet vertonen na het donker.)

Zaterdag werd de weg naar de luchthaven afgesloten, maar toch stonden er zo'n 200 à 300 000 mensen de oude president op te wachten

173913ivato11.jpg

......maar de "papa" (zoals hij door zijn aanhangers genoemd wordt) kwam niet opdagen. Net voor hij wou instappen kreeg hij een "nota" van de luchtvaartmaatschappij dat ze hem niet gingen inschepen. Hij mocht niet op het vliegtuig in Zuid-Afrika.... Maar hij ging niet bij de pakken blijven zitten en zeker en vast een "privé-vliegtuig" zoeken dat hem wel terug wil brengen, want "zijn volk" heeft hem nodig....tja, wordt ongetwijfeld vervolgd zeker ??

notam.jpg

08:53 Gepost door Jana en Aline | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.