09-09-11

Mika en Maxi.

 Ze zijn ongelooflijk gegroeid en zitten nu volop in hun "puperjaren", maar ze zien er nog altijd even schattig uit !

hond 1.jpg

 

Onze Maxi, de bangste sch****tluis ooit ! Als er gevaar dreigt gaat hij zich zo rap en zo ver mogelijk gaan verstoppen, houdt van happen en blaffen en net als zijn vader een ware springkampioen, in één sprong spring hij over een afsluiting van 2 meter, hij kan bovendien klimmen en klauteren als de beste kat. Geen obstakel is te hoog of hij zit erover. 

hond 2.jpg

 

Ons Mika, de liefste hond van het hele gezelschap. Houdt heel erg van dingen in reepkes scheuren, voor de rest is het een echt schatje, zacht en lief ! 

Maar ze wordt niet zo aanvaard door de twee andere meiden : Lilou en Tinker ! Ze is toen we in België waren aangevallen door Tinker en moest met spoed genaaid worden. Het is allemaal goed gekomen en toen we terug waren hebben we Tinker zover gekregen dat ze Mika niet meer aanviel, en waren we weer één grote vrolijk familie. Afgelopen maandag is het echter weer gebeurd, Mika is aangevallen door Tinker en moest in haar nek genaaid worden. Het probleem hier is Lilou, die valt Mika voortdurend aan want ze is erg jaloers en Tinker ziet dat en volgt Lilou, en ja, een Rottweiler is gene Coton hé, die heeft ietsje grotere tanden. Alles gaat alweer goed met Mika, we houden Mika en Tinker voorlopig gescheiden, maar we zoeken een adoptiefamilie voor haar, want dat beestje is doodsbang van die andere twee meiden en dat is natuurlijk ook geen leuk leven zo.  

07:00 Gepost door Jana en Aline | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.