09-10-11

Onverwachte wending.

Ons levenspad heeft een onverwachte kronkel gemaakt. 

IMG_0299.jpg

Ons papa heeft met zijn bedrijf de aandacht getrokken van de verkeerde mensen. Concurrenten die hem wegwillen. In een land waar corruptie baas is, geldt geen gerechtigheid maar de wet van de sterkste. 

De situatie was te gevaarlijk voor ons om te blijven, we (mama en wij) zijn het vliegtuig op gegaan en vertrokken, en dus zijn we nu eventjes "vluchteling in eigen land". 

 

Hoe lang we blijven en hoe het verder moet ?

 

Geen idee.

 

We leven eventjes volgens het Afrikaanse principe : "neem elke dag zoals hij komt en maak er het beste van, pieker niet over de toekomst want wat morgen brengt zul je zien na een goede nachtrust." 

 

Wij gaan genieten van lange boswandelingen, walnoten, kastanjes, paddestoelen, dikke sokken in regenlaarzen en warme sjaals, in een dekentje voor de haard én jullie warme knuffels uiteraard...

 

Al onze internetvriendjes die nog nooit de kans gehad hebben om te vliegen laten we nu meegenieten met onze "tocht door de wolken" en "landing op Europees Grondgebied".
 

Tot binnenkort(-lang).

12:24 Gepost door Jana en Aline | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lieve meisjes
Via Catherine (Restiau) ben ik jullie blog beginnen volgen. Een vrolijke blog, met plezierige verhalen en super foto's, maar dit staat er even haaks op...
Ik wens jullie veel sterkte en hoop dat de situatie snel voor jullie mag opklaren!
Groetjes, Caroline

Gepost door: Caroline Cornelis | 09-10-11

De commentaren zijn gesloten.